HOITOA TÄYDELLÄ SYDÄMELLÄ

Pieneläinklinikka Karvaisessa Kaverissa sinua ja lemmikkiäsi palvelevat kokeneet, ystävälliset ja tietysti ammattitaitoiset eläinlääkärit sekä -hoitajat.

 

Puhelinajanvaraus:

ma-pe alk. 8:00

Nettiajanvaraus 24/7

Hanna Purdy

Eläinlääkäri

Olen Hanna Purdy (ent. Kinnunen), toinen Karvaisen Kaverin yrittäjistä. Valmistuin vuonna 2009 eläinlääkäriksi, jonka jälkeen ehdin toimia 2,5 vuotta päivystävänä eläinlääkärinä Kuopiossa. Vuoden 2011 joulukuussa siirryimme Mirjamin kanssa Karvaisen kaverin puikkoihin entisen yrittäjän siirtyessä muihin tehtäviin.

Nautin pysyvistä asiakaskontakteista, on ihanaa päästä seuraamaan eläimen koko elämää heti alusta alkaen. Jokainen vaihe eläimen elämässä on niin kiinnostava ja
omanlaisensa heti pentuajan ihanuudesta vanhuuteen ja viisauteen asti.

Mirjam Serg

Eläinlääkäri

Olen eläinlääkäri ja toinen Karvaisen Kaverin yrittäjistä. Valmistuin vuonna 2010 eläinlääkäriksi Viron Maatalousyliopistossa. Valmistumisen jälkeen tulin töihin Kuopioon ja aloitin päivystävänä eläinlääkärina Tuhatjalan klinikalla. Tuhatjalassa olin töissä 1,5 vuotta ennen kuin päättimme kollega Hannan kanssa siirtyä yrittäjiksi Karvaisen Kaveriin.

Pidän tärkeänä toimia aina eläimen ehdoilla eli tehdään sitä, mikä on eläimen kannalta parasta.

Jaana Moilanen

Eläintenhoitaja

Olen Jaana Moilanen (ent. Keinänen). Valmistuin eläintenhoitajaksi helmikuussa 2015 ja klinikkaeläintenhoitajaksi 2017. Vakinaisena hoitajana aloitin Karvaisessa Kaverissa maaliskuun 2015 alusta, mutta työkokemusta on reilun vuoden ajalta työkokeilun ja -harjoittelun merkeissä.
 
Rakastan työtä ihmisten ja eläinten parissa.
 
Olen kasvattanut englanninsettereitä pienimuotoisesti vuodesta 2008 lähtien, yhteensä 5 pentuetta, sekä yhden löwchen-pentueen. Vapaa-aikani kuluu lähinnä koirien kanssa touhutessa ja näyttelyissä.

Tiia Tuhkanen

pieneläinhoitaja

Olen Tiia Tuhkanen. Olen suorittanut eläintenhoitajan perustutkinnon 2011-2013. Innostuin jatkamaan klinikkaeläinhoitajaksi, josta valmistuin kesällä 2015. Ala on tuntunut oikealta. 

Perheeseeni kuuluu sileäkarvainen collie. Harrastuksiini kuuluu ulkoilu, satunnaisesti ratsastus ja uusimpana vapepa (vapaaehtoinen pelastuspalvelu).

Niina Pelkonen

Eläintenhoitaja

Olen Niina Pelkonen

Olen työskennellyt pieneläinhoitajana viimeiset kymmenen vuotta niin päiväaikaan toimivalla klinikalla kuin päivyställäkin klinikalla, missä toimin myös klinikkamanagerina esimiestehtävissä. Pieneläinhoitajan näyttötutkinnon olen suorittanut 2008 ja johtamisen erikoisammattitutkinnon 2015. Ammatillista osaamistani pieneläinhoitajana olen täydentänyt säännöllisesti alan kotimaisissa koulutuksissa.

Vapaa-aikani kuluu suurelta osin koirieni kanssa touhutessa. Koiran virkoja taloudessani hoitaa muutama keeshond.

Noora Raatikainen

Eläintenhoitaja

Työssäni minua inspiroi uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen. Rakastan myös koiria koko sydämestäni, joten on aivan mahtavaa olla työssä, jossa saa olla koirien kanssa tekemisissä päivittäin.

Eläinlääkäri Karvainen Kaveri Oy

Osioitte

Asematie 3 

71800 Siilinjärvi

 
 
Soita tai Lähetä viesti:

Puh. 044 744 5600

vastaanotto@karvainenkaveri.fi

Aukioloajat

Ma -Pe 8:30-17:30

La -Su Suljettu